
آلاینده های غیر بیولوژیک مواد غذایی
آلاینده های غیربیولوژیک ۲٫۲٫۱- آلاینده های تولید شده در طول فرآیند ۲٫۲٫۱٫۱- آکریل آمید ۲٫۲٫۱٫۲- بنزن ۲٫۲٫۱٫۳- کلروپروپانول ها ۲٫۲٫۱٫۵- هیدروکربن های پلی سیکلیک آروماتیک ۲٫۲٫۲٫۱ بیس فنول A 2.۲.۲.۲ فتالات ها ۳٫۲.۲.۲ سمی کربازید ۳٫۲.۲ آلاینده های محیطی ۱٫۳.۲.۲ دیوکسین ها و PCB ها ۲٫۲٫۳٫۲ فلزات سنگین ۲٫۲٫۳٫۳ پرکلرات [...]