توضیح

آرشیو برای آذر, ۱۳۹۲

آلاینده های غیر بیولوژیک مواد غذایی

آلاینده های غیر بیولوژیک مواد غذایی

آلاینده های غیربیولوژیک ۲٫۲٫۱- آلاینده های تولید شده در طول فرآیند ۲٫۲٫۱٫۱- آکریل آمید ۲٫۲٫۱٫۲- بنزن ۲٫۲٫۱٫۳- کلروپروپانول ها ۲٫۲٫۱٫۵- هیدروکربن های پلی سیکلیک آروماتیک ۲٫۲٫۲٫۱ بیس فنول A 2.۲.۲.۲  فتالات ها ۳٫۲.۲.۲ سمی کربازید ۳٫۲.۲ آلاینده های محیطی ۱٫۳.۲.۲ دیوکسین ها و PCB ها ۲٫۲٫۳٫۲ فلزات سنگین ۲٫۲٫۳٫۳ پرکلرات [...]

توسط admin در تاريخ ۲۰/آذر/۱۳۹۲ دیدگاه‌ها خاموش

ادامه...
حق نشر © انتشار نوشته هاي اين وبگاه در سايت ها و نشريات تنها با ذکر نام و درج لينک مجاز است. تماس با ما info@foodscience.ir
طراحي شده توسط ميلاد دهقان عضو گروه رویین