توضیح

آرشیو برای بهمن, ۱۳۹۲

مزاج شناسی در طب سنتی

مزاج شناسی در طب سنتی

مزاج شناسی در طب سنتی (دکتر خیر اندیش ) برای دانلود فایل صوتی مزاج شناسی دکتر خیر اندیش از لینک مربوطه اقدام نمایید . این مجموعه شامل ۱۶ قسمت می باشد که به ترتیب در اختیارتان قرار می گیرد. CD1 قسمت اول CD2قسمت دوم CD3قسمت سوم CD4 قسمت چهارم CD5قسمت [...]

توسط admin در تاريخ ۲۸/بهمن/۱۳۹۲ ۲ دیدگاه

ادامه...
بیس فنول A از آلاینده های ناشی از مواد در تماس با مواد غذایی

بیس فنول A از آلاینده های ناشی از مواد در تماس با مواد غذایی

2.2.2.1 بیس فنولA بیس فنول A چیست؟ بیس فنول یک ترکیب فنولی است( C15H16O2 ، ۷-۰۵-۸۰ CAS No. ). نام شیمیایی آن ۲٫۲ بیس   (۴- هیدروکسی فنیل)پروپان است. این ماده برای اولین بار در بیش از ۱۰۰ سال پیش تولید ویک ماده شیمیایی مهم صنعتی  مورد استفاده در فرآیندهای تولید [...]

توسط admin در تاريخ ۲۸/بهمن/۱۳۹۲ دیدگاه‌ها خاموش

ادامه...
هیدروکربن های پلی سیکلیک آروماتیک ازآلاینده های غیر بیولوژیک

هیدروکربن های پلی سیکلیک آروماتیک ازآلاینده های غیر بیولوژیک

شناسایی مخاطرات هیدروکربن های پلی سیکلیک آروماتیک چیستند؟ هیدروکربن های پلی سیکلیک آروماتیک (PAH) گروه بزرگی از آلاینده های شیمیایی ارگانیک لیپوفیلیک پایدار حاوی ۲ یا بیشتر حلقه آروماتیک متصل به هم هستند. این هیدروکربن ها می توانند در طول احتراق جزئی یا پیرولیز مواد آلی تولید شوند و فرآورده [...]

توسط admin در تاريخ ۲۱/بهمن/۱۳۹۲ یک دیدگاه

ادامه...
فوران از آلاینده های غیر بیولوژیک

فوران از آلاینده های غیر بیولوژیک

2.2.1.4- فوران شناسایی مخاطرات فوران چیست؟ فوران (C4H4O, CAS No.110-00-9) ماده شیمیایی آلی هتروسیکلیک فرار است که اغلب به عنوان ماده واسط در فرآیندهای صنعتی برای تولید مواد پلیمری سنتتیک یافت می شود. فوران ترکیب بسیار متفاوتی از گروه متنوع مواد شیمیایی است که گاهی اوقات به آن در مجموع [...]

توسط admin در تاريخ ۰۵/بهمن/۱۳۹۲ دیدگاه‌ها خاموش

ادامه...
کلروپروپانول ها آلاینده غیر بیولوژیک

کلروپروپانول ها آلاینده غیر بیولوژیک

شناسایی مخاطرات کلروپروپانول ها چیستند؟ کلروپروپانول ها گروهی از آلاینده های شیمیایی مرتبط هستند که ممکن است در غذاهای خاصی در طول فرآیند کردن تولید شوند. در ابتدا آن ها در اواخر دهه ۱۹۷۰ در صنایع غذایی تبدیل به نگرانی شدند، زمانی که مشخص گردید مقادیر کمی از آن ها [...]

توسط admin در تاريخ ۰۱/بهمن/۱۳۹۲ دیدگاه‌ها خاموش

ادامه...
حق نشر © انتشار نوشته هاي اين وبگاه در سايت ها و نشريات تنها با ذکر نام و درج لينک مجاز است. تماس با ما info@foodscience.ir
طراحي شده توسط ميلاد دهقان عضو گروه رویین