توضیح

آلاینده های غیر بیولوژیک مواد غذایی

آلاینده های غیر بیولوژیک مواد غذایی

آلاینده های غیربیولوژیک

۲٫۲٫۱- آلاینده های تولید شده در طول فرآیند

۲٫۲٫۱٫۱- آکریل آمید

۲٫۲٫۱٫۲- بنزن

۲٫۲٫۱٫۳- کلروپروپانول ها

۲٫۲٫۱٫۵- هیدروکربن های پلی سیکلیک آروماتیک

۲٫۲٫۲٫۱ بیس فنول A

2.۲.۲.۲  فتالات ها

۳٫۲.۲.۲ سمی کربازید

۳٫۲.۲ آلاینده های محیطی

۱٫۳.۲.۲ دیوکسین ها و PCB ها

۲٫۲٫۳٫۲ فلزات سنگین

۲٫۲٫۳٫۳ پرکلرات ها

۲٫۲٫۴ پسماندهای دامپزشکی

۲٫۲٫۴٫۱ آنتی بیوتیک ها

۲٫۲٫۴٫۲ هورمون ها

در تاريخ ۲۰/آذر/۱۳۹۲ دیدگاه‌ها خاموش برچسب ها :

نوشته شده توسط admin

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی علوم و صنایع غذایی

وبسایت

دیدگاه ها غیر فعال شده اند

حق نشر © انتشار نوشته هاي اين وبگاه در سايت ها و نشريات تنها با ذکر نام و درج لينک مجاز است. تماس با ما info@foodscience.ir
طراحي شده توسط ميلاد دهقان عضو گروه رویین