توضیح

آرشیو برای اسفند, ۱۳۹۲

فتالات ها از آلاینده های ناشی از مواد در تماس با مواد غذایی

فتالات ها از آلاینده های ناشی از مواد در تماس با مواد غذایی

فتالات ها شناسایی خطر فتالات ها چیستند؟ فتالات ها (که دی استرهای اسید فتالیک نیز نامیده می شوند) گروهی از موادشیمیایی آلی بهم مرتبط هستند که معمولا در صنعت پلاستیک سازی بعنوان مواد نرم کننده مورد استفاده قرار می گیرند. مواد نرم کننده (پلاستیسایزر) معمولا به مواد دیگر، بویژه پلی [...]

توسط admin در تاريخ ۰۴/اسفند/۱۳۹۲ دیدگاه‌ها خاموش

ادامه...
حق نشر © انتشار نوشته هاي اين وبگاه در سايت ها و نشريات تنها با ذکر نام و درج لينک مجاز است. تماس با ما info@foodscience.ir
طراحي شده توسط ميلاد دهقان عضو گروه رویین