توضیح

آرشیو برای اردیبهشت, ۱۳۹۳

دستگاه HPLC

دستگاه HPLC

مقدمه: کروماتوگرافی لغتی یونانی به معنی رنگ نگاری است که ترکیبی از دو واژه “کروما” به معنی رنگ و “گروفین” به معنی نوشتن است. در سال ۱۹۰۳ برای اولین بار از این روش جداسازی مواد رنگی استفاده شد که این کار توسط میخائیل‌سوئت انجام گرفت. اما امروزه از این روش [...]

توسط admin در تاريخ ۳۰/اردیبهشت/۱۳۹۳ دیدگاه‌ها خاموش

ادامه...
سمی کربازید از آلاینده های ناشی از مواد در تماس با مواد غذایی

سمی کربازید از آلاینده های ناشی از مواد در تماس با مواد غذایی

سمی کربازید شناسایی خطر             سمی کربازید چیست؟ سمی کربازید (SEM) یک آلاینده شیمیایی است که در تعدادی از محصولات غذایی یافت می شود ـ احتمالا از چندین منبع مختلف نشات می گیرد. از نظر ایمنی غذایی یک مساله نگران کننده است زیرا نشان داده شده است که یک ماده سرطانزای [...]

توسط admin در تاريخ ۱۱/اردیبهشت/۱۳۹۳ دیدگاه‌ها خاموش

ادامه...
حق نشر © انتشار نوشته هاي اين وبگاه در سايت ها و نشريات تنها با ذکر نام و درج لينک مجاز است. تماس با ما info@foodscience.ir
طراحي شده توسط ميلاد دهقان عضو گروه رویین