
عناوین و حد مجاز مواد افزودنی (نگهدارنده) در مواد غذایی فراوری شده
عناوین و حدمجاز مواد افزودنی (نگهدارنده) در مواد غذایی فراوری شده mavad ngahdar
عناوین و حدمجاز مواد افزودنی (نگهدارنده) در مواد غذایی فراوری شده mavad ngahdar
استانداردهای ملی مواد غذایی در صنعت غذا را از این قسمت دانلود نمایید. standard
کتاب قانون در طب حکیم بوعلی سینا Avicenna Canon Of Persian,Arabic and English Versions
گیاهان دارویی سنتی ایران نوشته دکتر امین را از (ادامه ) دانلود نمایید . این کتاب به صورت فایل pdf می باشد.
روغن کنجد (ملکه روغن ها) روغن کنجد به دلیل داشتن کیفیت عالی روغن بذر کنجد این بذر را ملکه دانه های روغنی می نامند . در اروپا و آمریکای شمالی روغن کنجد به مقدار زیادی برای تولید مارگارین و سایر روغن های خوراکی با کیفیت بالا مصرف می شود.وجود اشخاصی [...]
واژه شناسی واژه تقلب در زبان ها و فرهنگ های گوناگون دارای مفاهیم گسترده و وسیعی می باشد که پاره ای از مهترین آنها در ارتباط با مواد غذایی عبارتند از : تحریف کردن چیزی – آغشتن چیزی -آمیختن چیزی -برگشتن از جایی به جایی-دگرگون کردن چیزی- پست کردن چیزی-تصرف [...]