توضیح

آرشیو برای مرداد, ۱۳۹۲

عناوین و حد مجاز مواد افزودنی (نگهدارنده) در مواد غذایی فراوری شده

عناوین و حد مجاز مواد افزودنی (نگهدارنده) در مواد غذایی فراوری شده

عناوین و حدمجاز مواد افزودنی (نگهدارنده) در مواد غذایی فراوری شده mavad ngahdar

توسط admin در تاريخ ۳۰/مرداد/۱۳۹۲ دیدگاه‌ها خاموش

ادامه...
استانداردهای ملی مواد غذایی در صنعت غذا

استانداردهای ملی مواد غذایی در صنعت غذا

استانداردهای ملی مواد غذایی در صنعت غذا را از این قسمت دانلود نمایید.  standard

توسط admin در تاريخ ۲۳/مرداد/۱۳۹۲ دیدگاه‌ها خاموش

ادامه...
کتاب قانون در طب حکیم بوعلی سینا

کتاب قانون در طب حکیم بوعلی سینا

کتاب قانون در طب حکیم بوعلی سینا Avicenna Canon Of Persian,Arabic  and English Versions

توسط admin در تاريخ ۲۱/مرداد/۱۳۹۲ دیدگاه‌ها خاموش

ادامه...
گیاهان دارویی

گیاهان دارویی

گیاهان دارویی سنتی ایران نوشته دکتر امین را از (ادامه ) دانلود نمایید . این کتاب به صورت فایل pdf می باشد.

توسط admin در تاريخ ۲۱/مرداد/۱۳۹۲ دیدگاه‌ها خاموش

ادامه...
روغن کنجد (ملکه روغن ها)

روغن کنجد (ملکه روغن ها)

روغن کنجد (ملکه روغن ها) روغن کنجد به دلیل داشتن کیفیت عالی روغن بذر کنجد این بذر را ملکه دانه های روغنی می نامند . در اروپا و آمریکای شمالی روغن کنجد به مقدار زیادی برای تولید مارگارین و سایر روغن های خوراکی با کیفیت بالا مصرف می شود.وجود اشخاصی [...]

توسط admin در تاريخ ۱۹/مرداد/۱۳۹۲ دیدگاه‌ها خاموش

ادامه...
تقلبات در مواد غذایی

تقلبات در مواد غذایی

واژه شناسی واژه تقلب در زبان ها و فرهنگ های گوناگون دارای مفاهیم گسترده و وسیعی می باشد که پاره ای از مهترین آنها در ارتباط با مواد غذایی عبارتند از : تحریف کردن چیزی – آغشتن چیزی -آمیختن چیزی -برگشتن از جایی به جایی-دگرگون کردن چیزی- پست کردن چیزی-تصرف [...]

توسط admin در تاريخ ۱۸/مرداد/۱۳۹۲ دیدگاه‌ها خاموش

ادامه...
حق نشر © انتشار نوشته هاي اين وبگاه در سايت ها و نشريات تنها با ذکر نام و درج لينک مجاز است. تماس با ما info@foodscience.ir
طراحي شده توسط ميلاد دهقان عضو گروه رویین