توضیح

عناوین و حد مجاز مواد افزودنی (نگهدارنده) در مواد غذایی فراوری شده

عناوین و حد مجاز مواد افزودنی (نگهدارنده) در مواد غذایی فراوری شده

عناوین و حدمجاز مواد افزودنی (نگهدارنده) در مواد غذایی فراوری شده

mavad ngahdar

در تاريخ ۳۰/مرداد/۱۳۹۲ دیدگاه‌ها خاموش برچسب ها :

نوشته شده توسط admin

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی علوم و صنایع غذایی

وبسایت

دیدگاه ها غیر فعال شده اند

حق نشر © انتشار نوشته هاي اين وبگاه در سايت ها و نشريات تنها با ذکر نام و درج لينک مجاز است. تماس با ما info@foodscience.ir
طراحي شده توسط ميلاد دهقان عضو گروه رویین