توضیح

معایب و محاسن ظروف مختلف

معایب و محاسن ظروف مختلف

۱.تفلون :متهم دوست داشتنی

 

 

اگر تاریخ ظروف را مطالعه کنید متوجه می شوید که تا به حال پشت سر هیچ جنسی این همه حرف و حدیث و بدگویی نبوده است .ظروف تفلون از آلودگی محیط زیست گرفته تا سرطان زایی به هر چیزی متهم شده اند اما جالب اینجاست که هنوز محبوب ترین ظروف آشپزخانه هستند و از و از پر فروش ترین ظروف پخت و پز به شمار می روند .

 

maayeb zoruf

در تاريخ ۱۶/مهر/۱۳۹۱ دیدگاه‌ها خاموش برچسب ها :

نوشته شده توسط admin

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی علوم و صنایع غذایی

وبسایت

دیدگاه ها غیر فعال شده اند

حق نشر © انتشار نوشته هاي اين وبگاه در سايت ها و نشريات تنها با ذکر نام و درج لينک مجاز است. تماس با ما info@foodscience.ir
طراحي شده توسط ميلاد دهقان عضو گروه رویین