توضیح

استاندارد بین المللی ISO 22000:2005

استاندارد بین المللی ISO 22000:2005

الزامات سیستم مدیریت ایمنی غذایی برای سازمانهای واقع در زنجیره غذایی

 

ISO 22000:2005

 

دیباچه :

 

سازمان جهانی استاندارد (ISO) ،فدراسیون جهانی متشکل از مراجع استانداردهای ملی (مراجع عضو ISO) می باشد . فعالیت تدوین و آماده سازی استانداردهای بین المللی عموما” بوسیله کمیته ای ISO صورت می پذیرد. هر مرجع عضو که علاقمند به موضوعی باشد که کمیته فنی برای آن ایجاد شده باشد ،حق دارد که نماینده ای در کمیته داشته باشد. سازمانهای بین المللی ،دولتی و غیر دولتی مرتبط با ISO نیز می توانند بخشی از این فعالیت را داشته باشند . سازمان ISO  همکاری و تشریک مساعی نزدیکی با IEC برای کلیه استانداردهای الکترونیکی دارد .

 

مهمترین وظیفه کمیته های فنی ،آماده نمودن استانداردهای بین المللی می باشد . استانداردهایی که بصورت پیش نویس تهیه می شوند جهت رای گیری برای اعضاء ارسال و در صورت اخذ ۷۵% آراء تصویب می شوند .

 

ISI 22000 بوسیله کمیته فنی ۳۴ (ISO TC34) کمیته فرعی محصولات غذایی تهیه شده است . ضمائم این استاندارد فقط برای اطلاع می باشد.

 

iso22000

در تاريخ ۲۵/مهر/۱۳۹۱ دیدگاه‌ها خاموش برچسب ها :

نوشته شده توسط admin

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی علوم و صنایع غذایی

وبسایت

دیدگاه ها غیر فعال شده اند

حق نشر © انتشار نوشته هاي اين وبگاه در سايت ها و نشريات تنها با ذکر نام و درج لينک مجاز است. تماس با ما info@foodscience.ir
طراحي شده توسط ميلاد دهقان عضو گروه رویین